Telefon:
0722-539560

Adress:
Datavägen 21B
436 32 Askim

Om företaget

ACEL är din nytänkande fullservicepartner inom Styr- och regler, elinstallation och kommunikation. Vi drivs av utveckling och ligger alltid stegetföre. På så sätt skapar vi kreativa och moderna lösningar som både är kostnadseffektiva och snälla mot miljön. Vår erfarenhet och inställning gör attvi snabbt kan hjälpa dig med en variation av projekt, stora som små. Vårt kunnande och helhetstänk gör att du kan lita på oss och känna dig trygg.
Nöjda kunder i alla led
Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom elinstallation, kommunikation,
energieffektiviseringar, styr och övervakning, samt drift och underhåll.
Under våra verksamma år har vi byggt upp långa kundrelationer och fina referenser. Vi gillar våra kunder och är stolta över vårt sätt att arbeta tillsammans med fastighetsägare och förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Göteborg.
Nytänkande fullservicepartner
Vi utvecklar vår verksamhet, våra anställda och tjänster för att kunna ligga i framkant inom elteknik och kommunikation. Vi tillför ny teknik och levererar smarta energieffektiva lösningar som håller över tid och gör vardagen bekvämare och bättre för dig.
Vi jobbar med stora som små installationsprojekt, serviceuppdrag och entreprenader. Och vi tar hand om hela eller delar av arbetet från idé och projektering till samordning, installation, drift och underhåll. Med oss får du en samarbetspartner som kan ta ett helhetsgrepp kring dina frågor och behov.

Snabbare inställelsetid
Vår inställning tillsammans med erfarenhet och resurser gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder. Vi ger direkt besked om kostnader och tid för utförande. Vi kommer igång snabbt och är i tid med projekteringar och installationer samt avslutar projekt och arbeten enligt utlovad tidsplan.
Affärsidé
Genom den moderna tekniken hittar vi nya lösningar och arbetssätt. Målet är att hitta både bättre och kostnadseffektiva anläggningar till vår auppdragsgivare.
Vision
Vårt långsiktiga mål är att jobba med våra kunders energieffektivisering, dvs att få ner den totala elförbrukningen för belysning, värme, ventilationoch övervakning, för såväl vid nyproduktioner som vid ombyggnationer.
Värdegrund
Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

Sodales Malesuada

Our Team

Jeremy Ortiz

Renovation Consultant

Aenean non accumsan ante. Duis et risus accumsan sem tempus porta nec sit amet.

Kyle Holland

Renovation Consultant

Aenean non accumsan ante. Duis et risus accumsan sem tempus porta nec sit amet.

Patricia Sullivan

Renovation Consultant

Aenean non accumsan ante. Duis et risus accumsan sem tempus porta nec sit amet.

F.A.Q.

Have any Question?

Quam viverra orci sagittis?

Phasellus finibus enim nulla, quis ornare odio facilisis eu. Suspendisse ornare ante sit amet arcu semper, vel eleifend tortor egestas.

Hendrerit dolor magna eget?

Volutpat diam ut venenatis tellus in metus vulputate. Turpis egestas sed tempus urna tellus rutrum tellus pellentesque eu tincidunt commodo.

Volutpat diam ut venenatis?

Quam viverra orci sagittis eu volutpat odio facilisis mauris vehicula ipsum a arcu cursus vitae congue mauris faucibus et molestie ac feugiat sed lectus.

Ullamcorper eget facilisi etiam?

Condimentum lacinia quis vel eros. Mi sit amet mauris commodo quis imperdiet massa tincidunt sed risus ultricies tristique nulla aliquet.